Mihai Giurgea Premier!

Citesc de multa vreme platformele Standard si VoXPublica. Pana nu demult, am crezut ca exista o oarecare decenta in selectia autorilor.

Numai ca, o oarecare fatuca, pe Pandoras, a scris ceva extrem de deplasat. Din cate imi amintesc, vorbea despre cum face ea sex si la finalul actului  ii place sa faca caca pe partener.  A fost scoasa de pe Pandoras dar rusinea gazdelor a fost mare.

In acelasi timp, un fost jurnalist, nu mai stiu cu ce se ocupa, Mihai Giurgea, posteaza o serie de articole, extrem de virulente asupra angajatilor.

Vorbeste despre eliminarea drepturilor angajatilor iar limbajul este aproape similar cu cel al lui Hitler, cand vorbea despre evrei. Omul are o singura obsesie: angajatii care-si permit sa ceara salariu. Criza poate fi inlaturata doar daca restrangem drepturile sobolanilor.

Acum eu am niste nelamuriri:

-cum de il tolereaza grupul de presa pe platformele lor, vazand ca tipul a depasit orice limita de extremism?

-ce l-a inrait asa pe bietul om? Cand lucra nu primea salariu sau drepturi de autor?

-cum naiba face ca are numai comentarii favorabile opiniei lui, nu cumva  sterge tot ce nu este in consens cu ideile lui?

-daca se imbolnaveste se va opera singur?  Sau va merge la Viena, pe banii sponsorilor, sa fie tratat de medici care au dreptul la salariu?

Ganditi-va ca unii din acesti scelerati “risca” sa ajunga la putere. Brrr, ma ia cu friguri.

Later edit:

M-a vizitat Giurgea, din Dashboard. Mi-a moderat un comentariu in stil românesc: m-a banat!

Ii lasasem un comentariu in care scria:

“Extremist de-a dreptul!”

M-a vizitat sa moara Franţa!

10 Responses to Mihai Giurgea Premier!

 1. Adrian T. says:

  Ce se intampla acum e o extremitate. El nu e extremist. In momentul de fata, angajatii sunt privilegiati. “Drepturile”=privilegiile angajatilor trebuie eliminate. Astfel atat angajatii cat si patronii incep de la acelasi nivel in negocieri.

 2. Pingback: Mihai Giurgea în cămaşa de forţă « Regăţean supărat

 3. Mircea Capreanu says:

  Si eu am avut comentarii negative pe blog-ul schizforenicului Mihai Giurgea si bineinteles ca mi-au fost sterse imediat comentariile. Omul e chiar dus cu pluta, ar trebui sa fie internat de urgenta la Balaceanca.

 4. Pingback: Jurnaliştii regăţeni “loveşte” din nou « Regăţean supărat

 5. Pingback: Mihai Giurgea, justiţiarul rănit « Regăţean supărat

 6. MAYA says:

  Am gasit la comentariile unui articol al lui chiar o postare a lui in care spunea ca el strerge toate comentariile care nu-i convin. Evident, tonul in care o spunea si numarul de fraze in care ii trimitea la origini pe cei care incerca sa aiba alta opinie decat a lui e deja cunoscut . Ca doar e libertate de exprimare, mon cher. Pana se vor trezi cei de la platforma wordpress sa-si manifeste si ei dreptul la cenzura pentru extremism, limbaj vulgar si vadite dereglari psihice. O sa i se dea dreptul la libera exprimare in curtea de la Obregia apoi. El va provadui intoarcerea sclavagismului alaturi de cativa confrati care il asteapta acolo pe Napolean si respectiv Iisus.

  • culaie says:

   @Maya: nu se va trezi nimeni de la wordpress pentru ca eu am facut zeci de printscreenuri si le-am tradus (asa cum cere TOS-ul lor) si mi-au raspuns ca in numele libertatii de exprimare nu-l vor sanctiona. Raspunsul era facut (bnuiesc) de un roman de la Google, probabil la fel de extremist. Si cum nu exista organism care sa sanctioneze extremismul romanesc, dereglatula ala isi va face prozeliti. Bune ca nu suntem in anii ’20, cu Garda de Fier si alte fenomene criminale in masa. 🙂

 7. Pingback: Giurgea , teparul -gainar din TREBUCI | CRONICI DIN GERULIA

 8. Pingback: Giurgea , teparul -gainar din TREBUCI | ŢARA MEA CU OAMENI PROŞTI

%d bloggers like this: