Vâlcea creşte numărul promovaţilor la BAC

Deci la Valcea au trecut (tras de par) BAC-ul doar 54% din elevi.

Un profesor mi-a spus azi ca 54 % este o cifra umflata rau si ca multi elevi au fost ajutati si nu meritau sa treaca.

Apoi s-au depus 80000 de contestatii in tara,  din care 2500 la Valcea. Adica toti prostii   cei picati au contestat rezultatul, pentru ca nota 1 (unu) este la limita promovabilitatii, v-ati prins? Asa i-au invatat parintii ca e corect in viata. Sa contesti si sexul pe care-l porti indiferent ca tu stii din ce pozitie faci pipi.

Ce fac unele judete azi? Pai, recorecteaza lucrarile contestate si cresc procentul cu cifre umile gen 0,3-2% . Unele cresteri deriva doar din rusinea publica si nu cred ca sunt chiar reale.

Sibiul, judet cu “sunca pe creier”-asa cum le place regatenilor sa-i catalogheze, ce face? Pica niste elevi care fusesera  trecuti in prima faza !!! Adica sunt corecti.

Ce fac valcenii? Cresc procentul de promovare de la 54 la 58 %. Adica cu 4%,  de 3 ori mai mare decat media pe tara !

Si madam Ene (care nu vine pe la gene) inca nu si-a dat demisia? Cum e posibil ca un judet acuzat ca n-a avut camere de luat vederi si care DEJA avea o medie de promovabilitate similara cu cea a ungurilor (adica prea mare), sa-si permita sa valideze o crestere cu INCA 4 % dupa contestatii?

Pai ne mai miram de ce suntem judetul unde hackerii sunt frati de cruce cu autoritatile si infractorii sunt achitati pe banda?

5 Responses to Vâlcea creşte numărul promovaţilor la BAC

 1. nauca says:

  Proud of my town! Again.

 2. nauca says:

  Bun, dar dupa examenul de titularizare ce mai facem? Inteleg ca multi… veni, vedi si… ne-a invins securitatea! Nu prea inteleg cine pe cine mai evaluaeaza.

 3. culaie says:

  La titularizare ramanem fara dascali.

 4. Eu says:

  Bă, înțelegeți odată că nu sunt hacheri în Vâlcea!
  Cuțitarii din Vâlcea nu e hacheri, mânciacas! E țepari care vinde cartofi în loc de telifoane la proștii dupe net, mânciacas.
  Auzi, hacher de Vâlcea… Cum căcat puteți să puneți botul la așa ceva?!

  • Eu says:

   Văd că wordpress-ul mi-a scos niște tag-uri din comentariu (“vreau sa iau bacu”, respectiv “/vreau sa iau bacu”). Marcasem cu ele frazele 2 și 3, ca să nu o ia careva pe arătură și să spună că sunt incorecte gramatical sau alte căcaturi evidente.

%d bloggers like this: