Mihai Giurgea în cămaşa de forţă

Poate va amintiti despre sentimentele mele fata de un nou dereglat mintal aparut in scena publica din Romania: Mihai Giurgea. Ei bine, acest individ se bucura de o bunavointa exagerata din partea trustului care gazduieste platforma Standard, proferand cu o asiduitate de invidiat un soi de doctrina ciudata: amestec de nazism, xenofobie, ura fata de orice, dementa, etc.

Individul a recidivat din nou, intr-o pseudo-analiza halucinanta despre cersetori. Cu un tupeu mizerabil, convins ca el este buricul pamantului, acest maimuţoi aberează pe cateva paragrafe in legatura cu ce este dreptul, cine trebuie sa aiba drepturi si cum se pot interzice acestea.

“O tara trebuie condusa ca o firma….” zice el, ceea ce inseamna ca sceleratul si-ar dori sa “calareasca” o intreaga natie, nu doar pe amaratele de salariate pe care, presupun, ca le poseda cu forta. Bai nene Giurgea, mergi mă la curve daca ai hormoni in exces, lasa-ne tu cu rahaturile tale de doi lei!  

“Cine trebuie sa voteze?”. Aici dementul face niste argumentatii atat de cretinoide, incat te intrebi de ce nu-l impusca nimeni, sa-l scape de chinuri? Adica, unde dracu a auzit el ca voteaza firmele si nu indivizii? iar a fumat entnobotanice?

“Drepturile nu sunt gratis, ele costa!”. Turbatul delireaza despre cum trebuie acordate drepturi doar celor cu bani, eventual celor care nu-si platesc taxele. Placintă jr. Preşedinte, botanistule!

Pe mine ma intriga altceva: cum dracu’ il gazduiesc cei de la Standard si cum nu a fost (inca) suspendat de pe platforma wordpress.com. Nu de alta, dar asta va iesi intr-o buna zi din cusca lui si va incepe sa muste oamenii pe strada sau sa fure copii si sa le manance organele!

%d bloggers like this: