Protest “aranjat” la OLTCHIM

Dupa 20 de ani, in care managementul OLTCHIM a spart bani cu nemiluita, fara cap si fara minte, salariatii platesc acum oalele sparte. Nu s-au platit toate taxele la stat, s-au luat si cheltuit credite peste credite garantate de Guvern, s-a acordat ajutor de stat, cu acordul CE. Tot huzurul a fost platit din banii contribuabililor.
Astazi, salariatii au protestat! Am tresarit de bucurie la citirea stirii ca oamenii de acolo au totusi respect de sine si ies la lupta. Aiurea! Au facut un miting aranjat de director si liderul de sindicat, impotriva unui actionar care n-a avut niciodata decizia acolo. Oamenii sunt prostiti cu argumentul ca actionarul minoritar i-a dus la faliment. Cu “acarul Paun”, va să zică.
Nici acum nu vor sa creada ca un management vechi de 21 de ani i-a ingropat.

2 Responses to Protest “aranjat” la OLTCHIM

 1. D.D. says:

  De unde stii dumneata, domnule, ce ar trebui sau nu sa faca angajatii de la Oltchim?? Vorbesti ca unul din afara, care habar nu are ce este inauntru, pt. ca asa le place romanilor, sa comenteze despre ceva ce nu au nici cel mai mic habar. De ce ai tresarit dumneata de bucurie? Te afecteaza cumva pe dumneata decizia celor care lucreaza in Oltchim? Nu tu ai suportat cu nimic, si daca cei in cauza aleg sa sustina conducerea actuala, si nu niste straini care nu vor decat raul, este decizia lor, si cred ca ei stiu cel mai bine ce fac! Nu mai vorbiti fara sa aveti habar, si mai bine vede-ti-va de vietile voastre plictisite, in care nu incap decat barfe si comentarii fara rost si fara discernamant despre viata altora!
  Nu cred ca dumneata te-ai zbatut sa tii angajati 4.000 de oameni atatia ani de zile, asa ca sa-ti fie rusine si…sa TACI!

  • culaie says:

   Cand veti plati toate darile la timp, asa cum o fac toti buticarii, cand nu veti mai cere ajutor de stat (adica bani din buzunarul tuturor), cand veti avea curaj sa va bateti pentru chestii reale, adica sa cereti un management competent (chiar schimbarea directorilor) si nu veti face doar ce-i place directorului, atunci veti beneficia de respectul tuturor. Pana atunci, pareti o firma de stat in care se pierd bani fara rost!
   Nu se bucura nimeni de necazul vostru, nu fii paranoic! Doar ca trebuia sa protestati si cand nu vi se plateau CASS-urile si cotizatiile de pensie si somaj. Vinovatul nu este papagalul ala de la PCC. Nu el ia decizii-decisive, cu 19%. Deciziile nu se mai iau cu unanimitate din ’89 incoace, asa ca ala care v-a bagat in rahat trebuie cautat in alta parte!
   Casca ochii mai bine, domnule, ca esti manipulat! Dumneata ar trebui sa-ti fie rusine, ca esti laş si slugarnic!

%d bloggers like this: