Monica Tatoiu se transformă

Cunoscutul analist politic, monden, sportiv, medical, Monica Tatoiu, are aparitii stralucite  la toate latrinele televiziunile romanesti. Practic nu mai exista palier orar pe care distinsa doamna sa nu-l poata acoperi cu prezenţa.

Amicul si consateanul meu, Omul Bun, a observat la Realitatea TV ca Monica a participat la Festivalul Enescu si era singura femeie imbracata multicolor intr-o multime de toalete scortoase si sumbre.

In acelasi timp Monica Tatoiu dezbătea de zor  la o televiziune concurenta problema tânţarilor din Bucuresti, asortandu-si argumentele cu enunturi foarte pertinente despre delicventa vacilor bălţate, rezultatele dezastruoase la BAC, problemele de erecţie ale lui Nicolas Sarkozy, dădea  cateva sfaturi contra vergeturilor la Romantica, punea muraturi de ţelina Etno si critica manelele la Taraf.

Azi va anunt in premiera ca Monica Tatoiu si-a schimbat sexul. Acum se numeste Bogdan Chireac. De fapt exista cateva exemplare din fiecare.

3 Responses to Monica Tatoiu se transformă

  1. fostulomrau says:

    Bogdan Chireac mi-a placut cand s-a dovedit ce lobby isi facea in propriul ziar pentru firmele sale. Crezi ca CTP-ul nu stia nimic? A vrut sa para un virgin la aflarea vestii, asta m-a scarbit.
    Acum lumea pare c-a uitat, caci romanul are memoria scurta.

  2. culaie says:

    Exact. Acum da lectii seara de seara.

  3. Pingback: Caracterele | Fostul (Om Rau)

%d bloggers like this: