Mihai Giurgea, justiţiarul rănit

Va povesteam aici, aici si aici ca Mihai Giurgea, ziaristul cunoscator in toate subtilitatile economiei mondiale se comporta ca un nebun electrocutat.  A dezvoltat un public la fel de dereglat ca el, posibil ca o parte sa fie fani ai lui Mircea Badea.

Din luna august se tot aude ca nu ar mai scrie pe standard.ro, platforma pestriţă a celor de la money.ro.  Ieri, nebunul a publicat si confirmarea: cei de la standard, prin Radu Soviani, i-au pus in vedere dereglatului ca limbajul lui a depasit demult standardul platformei.

Iar Giurgea face pe vaca rănită: anunta ca renunta la standard.ro din motive de restrangere a libertatii de exprimare. Care libertate la el nu exista: sterge orice comentariu care nu-i place si insulta pe toti cei care il contrazic.

Excelent! La mai mare si la o suspendare vesnica si de pe wordpress.com. Ajunge cu extremismul pe platforme gratuite. E timpul sa plateasca un provider sau un ziar pentru dejectiile pe care le secreta din abundenta.

Pa, pa zgubi! Merinos de Palas pentru tine!

PS: Se baga cineva la tradus niste articole de-ale lui si trimise la proprietarii wordpress?

9 Responses to Mihai Giurgea, justiţiarul rănit

  1. Pingback: S-a deschis căsuţa poveştilor! | Noaptebunacopii's Blog

  2. Pingback: Noaptebunacopii's Blog

  3. Pingback: Căsuţa poveştilor – Lupul şi cei şapte iezi | Noaptebunacopii's Blog

  4. marian says:

    Giurgea e dus rau cu pluta, caz patologic. Auzi ce zice recent: cica armata americana se pregateste de razboi civil in SUA. Si cind ii spui ca treaba asta e cea mai mare prostie posibila, atunci se supara si te insulta. Sony boy! E la Iasi spitalul Socola pentru “bloggeri’ ca Giurgea….

  5. Pingback: Giurgea , teparul -gainar din TREBUCI | CRONICI DIN GERULIA

  6. Pingback: Giurgea , teparul -gainar din TREBUCI | ŢARA MEA CU OAMENI PROŞTI

%d bloggers like this: