Cum ne batem joc de copiii noştri?

Simplu:

 • ne inglodăm în datorii şi murim repede, plini de tutun şi alcool
 • votam cu cine nu trebuie si îi lăsăm fără ţară
 • stăm ascunşi ca şobolanii şi nu ieşim in strada sa ne aparam drepturile
 • îi învătăm să dea şpăgi de la botez până la înmormântare
 • le arătam că, dacă încalcă legea, pot scăpa uşor
 • le dăm exemplu prost: cum să ne prefacem răniţi ca să ieşim la pensie la 40 de ani
 • ne călcăm în picioare la promoţii

In plus, de căte ori sunt puţini răciţi, ne transformăm în doctori docenţi şi îi îndopăm cu antibiotice, după ureche. Cei are avem fetiţe, ne înscriem pe toate forumurile de mămici proaste şi milităm împotriva vaccinului anti-HPV.

Şi ne mai plângem că n-o să ne plătească nimeni pensia?

Advertisements

8 Responses to Cum ne batem joc de copiii noştri?

 1. zimbrul says:

  Nu bai nene nicio sansa pentru copii romani pt ca nu au profesori buni. Ce, parca bunicii nostri si au batut prea mult capul cu parintii nostri?

 2. nauca says:

  De acord! Dar daca ii invatam sa fie cuminti, respectuosi, iubitori de carte si de munca, sa nu se imbulzeasca la cozi si sa nu dea spaga nu vor fi niste inadaptati social? Nu stiu zau cum o vom scoate la capat, poate ca ii pregatim pentru “export”. Dar merita sa incercam

 3. tzipi says:

  Cea mai mare bataie de joc la adresa copiilor, este faptul ca ii nastem. Prin nastere, ii condamnam la sclavie pe viata, in societatea noastra sclavagista. Plus ca ii condamnam sa traiasca in societatea noastra primitiva, care ne dezgusta si pe noi : daca eu nu sunt happy in tara, societatea in care traiesc, de ce mi-as condamna copilul sa traiasca in aceeasimizerie ?

 4. tzipi says:

  Poti sa le dai ce exemplu vrei tu, ca tot sclavi pe viata vor fi : asta-i societatea in care traim, si nu putem schimba noi, sclavii, nimic.

  • culaie says:

   Tocmai de asta traim in asemenea societate: ca majoritatea cred ca nu se poate schimba nimic. Orice`poate fi schimbat, daca trecem peste lasitate.

%d bloggers like this: