Un infractor solitar, liber pe Valea Oltului. Poliţia pune radarul lângă el, fără să-i facă nimic.

S-a mai scris pe bloguri despre un individ (sau un grup care face prin rotatie) care îşi face veacul pe Valea Oltului, undeva la graniţa dintre Vâlcea şi Sibiu, aşteptând cu o maşină pe marginea şoselei şi făcând semne disperate către şoferii din tarfic, cerând “ajutor”. De cele mai multe ori are capota motorului ridicată, simulând o pană sau ceva grav.

Ei bine, poza următoare a fost făcuta de maşina Google Street View şi este mai veche de 4 ani. Individul este în acelaşi loc, ultima oară l-am văzut pe 7 februarie 2012, la fel de liber şi de tupeist ca şi acum câţiva ani.

Întrebarea mea este simpla: de ce politistii din Câineni, şefii lor din Brezoi şi eventual unii din inspectoratul judeţean Vâlcea, nu sunt trimişi în şomaj, eventual să li se facă dosare penale pentru complicitate? Cum este posibil ca un infractor care nici macar nu se ascunde să-şi facă mendrele atâţia ani, vis-a-vis de locul unde Politia instalează radarele? Operatorii ăia de pe radar sunt chiori, prosti, corupti sau nu sunt luaţi în seamă de şefi?

7 Responses to Un infractor solitar, liber pe Valea Oltului. Poliţia pune radarul lângă el, fără să-i facă nimic.

  1. Azi (2 aprile) era la post. 2 ore diferite, 2 locatii diferite…Caineni si Robesti.

  2. culaie says:

    Normal. Nimeni nu-i face nimic. 🙂

  3. adrian says:

    daca nu ar mai fi prosti care sa opreasca la ei si sa ajunga sa-i creada acesti indivizi ar disparea… dar inca sunt multi

  4. culaie says:

    Dar politia nu are niciodata vina, asa-i? Doar victimele sunt proaste ca le platesc salariile si opresc.

  5. djhsd says:

    In 22.07.2013 erau 2 masini de acest gen la o distanta de 1 km , pe o parte si cealalta. Am sunat la 112 si am reclamat. Exista si o explicatie pe care o inteleg : ei stau la limita dintre 2 judete si cand vin politistii dintr-un judet se muta in celalalt. Singura modalitate de a scapa de ei este sa se faca fragrant insa cei care reclama aceste infractiuni nu sunt dispusi sa fie partasi la fragrant de frica infractorilor. Tot ceea ce ramane de facut pentru politisiti este sa ii amendeze pe aceia insa pentru alte fapte gen oprire intr-un loc nepermis sau perturbarea ordinii publice, bineinteles ca vor plati tot din ceea ce jumulesc de pa cei pe care ii inseala. Cel mai bun lucru este sa filmam si sa fotografiem de fiecare data cand trecem pe langa ei sa ii punem pe net si sa informam toti cunoscutii despre acest lucru.

    vezi exemplul meu :

  6. Cosmin says:

    Praful si pulberea sa se aleagă de toată poliția din Vâlcea ce cei cu radarul,nenorociți toate bolile la ei sa fie si familiile lor…