RCS-RDS a facut un update controversat de software

Clientii Digi Cablu au avut azi o surpriza neplacuta. RCS a facut un update la softul decodoarelor SD, fara sa consulte pe nimeni si fara cap, zic eu.

Astfel, dupa update, la fiecare repornire a decodorului acesta se uita la lista de canale salvata si ti-o completeaza cu cele care lipsesc. Nu conteaza ca tu ai scos toate canalele maghiare din lista.

Sunt cateva lucruri controversate in acest update:

-s-a scos optiunea de stergere a canalelor, astfel incat vom fi nevoiti sa vizionam toate ungurismele si toate tarafurile

-s-a anulat posibilitatea si libertatea clientului de a-si ordona canalele in ordinea dorita, astfel incat o sa ne trezim ca posturile nasoale vor ajunge, dupa bunul plac, in pozitii nedorite pe lista

Am sunat la RCS si mi s-a raspuns foarte amabil ca s-a luat aceasta masura pentru cei care nu se pricep la setarile decodorului.

Da, corect! Numai ca mie mi-au amputat cateva optiuni absolut necesare.

Rusine ungure! O sa ma gandesc sa va parasesc, cat de curand, caci prea va bag in buzunar 185 RON lunar, fara sa-mi respectati libertatea.

Rusine RDS-RCS!

2 Responses to RCS-RDS a facut un update controversat de software

  1. lehamitea says:

    online tv
    Se face un an jumate de cand nu m-am mai uitat eu la tv si nu-i simt lipsa. Ma mai suna cate unul cu “Da repede pe…”, de obicei canal de stiri, da atunci ma uit online.

  2. culaie says:

    Ar fi si asta o solutie.