Protecţia animalelor şi Ignatul

Toată lumea cunoaşte că exista o directivă europeană care te obligă să oferi o moarte demnă şi civilizată porcului de Craciun.Animalelor!

Toată lumea cunoaşte vehemenţa ONG-urilor care se pretind a milita pentru protecţia animalelor, mai ales în cazul câinilor vagabonzi.

Dacă în cazul câinilor exista zeci de proteste, procese, atacuri în presă asupra “oamenilor răi”, dornici de sânge nevinovat de câine sensibil, nu acelaşi lucru se poate observa în cazul porcilor.

Nimeni, dar absolut nimeni nu reclama cazurile de înjunghiere mişelească a porcilor, dar toate jegurile ONG-urile sar ca arse la orice caz de copil muşcat de câini, încercand, cu o nesimţire demnă de dispreţ, să arate cum că omul este rău, că bietul animal a fost agresat de copil şi că nu are vină, că s-a apărat, ajutat de o haită de javre murdare, bolnave şi agresive.

La tăierea porcului ONG-urile nu se  pot fura bani publici. Aici nu poţi să pretinzi că ai sterilizat sute de câini şi să decontezi sume uriaşe pe activităti fictive.

Ca urmare, drepturile porcului pot fi încălcate fără grijă, căci nimeni nu se sesizează. Aici vorbim de ipocrizie şi furt.

Dar, să nu mă întelegeţi greşit: nu sunt adeptul directivei care pretinde să-i cântăm porcului în ziua de Ignat. Doar făceam o comparaţie.

Cred, cu toată responsabilitatea că excesul de directive se datoreaza unor minţi bolnave, aceleaşi care:

  • acordă drept de căsătorie homosexualilor
  • drept de adopţie (Doamne fereste să te trezeşti la 4 ani că pe maică-ta o cheamă Gheorghe !) familiilor de homosexuali
  • drept de veto organizatiilor de protecţie a animalelor
  • drept de practică tuturor vrăjitoarelor ţigăncilor
  • drept de parctică vindecătorilor şi nutriţioniştilor care militeaza pentru interzicerea consumului de carne

Aceiaşi ipocriţi din ONG-uri îşi umflă maţele cu sarmale şi caltaboşi, fara să-şi mai taie venele în semn de protest pentru crudul tratament aplicat porcilor, in luna ignatului.

Drept pentru care le urez, în preajma sărbătorilor, un binemeritat: “Să vă ia dracu!“, împreună cu tradiţionalul semn cu degetul mijlociu!

Mergeţi de unde aţi venit, dragi oengişti şi lăsaţi-ne pe noi să ne otrăvim în linişte cu chimicale de porc!

5 Responses to Protecţia animalelor şi Ignatul

  1. nauca says:

    solutia pt catei?Mai multi chinezi in RomaniaPorcul l ai taiat/asomat?

  2. culaie says:

    Anul asta il tai de pe bonul de casă, la hipermarşeu! 🙂

  3. Pingback: Te colind, române! | Noaptebunacopii's Blog

  4. Cantemir says:

    Un porc, un cutit, o natie! Traiasca metoda veche!

    Tăierea porcului la români