Plan de măsuri pentru promovarea la BAC

Pentru ca ceea ce trebuia demonstrat s-a demonstrat, adica avem copii ultra prosti si  mega lenesi, propun un plan de masuri pentru promovare garantată  a BAC-ului:

-copiii peste 10 ani vor fi testati la tabla inmultirii, legarea sireturilor, udat florile si dat “buna ziua” celor mai mari;

-copiii de 14 ani vor primi buletinul DOAR daca isi fac singuri curatenie in camera, despart corect in silabe, participa la dusul gunoiului si aspira in camera. Pentru baieti, lasatul capacului de WC este proba eliminatorie;

-intre 14 si 16 ani sunt interzise fustele scurte, decolteul, pantalonii in carouri stransi pe schelet, tenisii roz, cerceii mai mari de 20 mm in diametru (pentru prosti linia care trece prin centrul cercului si il taie in doua parti egale), telefonul cu bluetooth, smartfonu’, guma de mestecat la mai putin de 2km de scoala, tigarile si tatuajele.

-intre 16 si 18 ani se recomanda introducerea premilitarei, practicii agricole, vacantele la bunici si pascutul caprelor, prasitul cartofilor, coasa alternativ cu caratul lemnelor. Se va participa la desfundatul santurilor din satele inundabile, varuitul pomilor pe marginea soselelor, precum si munca voluntara la primarie.

Pentru cei care sunt din oras si care nu au pe nimeni la tara se va introduce obligatoriu munca pe timpul verii la un service auto (baietii) si spalat vase sau maturat in restaurant (fetele). Optional se va putea participa la stransul gunoiului lasat de parintii (la fel de prosti) langa tomberon.

Elevii cu note peste 8.50 vor fi scutiti de aceaste munci cu conditia sa citeasca  cel putin o carte saptamanal si sa dovedeasca cu fişe bibliografice ceea ce au citit. Cei cu profil “real” vor rezolva 450 de probleme de fizica/matematica saptamanal si vor da un test trimestrial.

 

2 Responses to Plan de măsuri pentru promovarea la BAC

  1. nauca says:

    Aproape ca -mi place,da eu ma mutam la “uman” in conditiile astea, mai bine un roman pe zi decat sa numar 450 probleme saptamanal. Se sparie neuronul si…clac!

  2. Pingback: De ce vrei sa te faci profesor? « Regăţean supărat